Duminică, 29 octombrie, a avut loc ultimul meci din primul turneu al sezonului, pentru echipa noastră de junioare 3, care evoluează în Divizia Speranțe. Fetele lui George Andrei au reușit a treia lor victorie în turneul de la Sibiu, din tot atâtea jocuri. A fost un categoric 3-0 împotriva formației Bravol Brașov A, după ce sâmbătă se impuseseră cu 3-2 în fața gazdelor de la Alpha Voleyball și cu 3-0 în fața lui Barvol B.

A fost un meci controlat de la un capăt la altul de către voleibalistele noastre, nepunându-se vreun moment problema învingătoarei, iar deznodământul ne duce în fruntea clasamentului, care arată astfel: 1.Kids Tâmpa Brașov (8 puncte), 2.Alpha Volleyball Sibiu (7 puncte), 3.Bravol Brașov A (3 puncte), 4.Bravol Brașov B (0 puncte).

“Un debut foarte reușit, am prestat un joc bun, care a atras și rezultate pe măsură. În aceste condiții, suntem optimiști pentru următoarele turnee, care vor avea loc la Brașov”, a precizat George Andrei, antrenorul echipelor noastre de volei, care a avut la dispoziție, la Sibiu, următorul lot: Milu Alisia, Tănasă Ioana, Crismaru Maria, Rusen Eliza, Fabian Ana, Trandabur Ana, Baditoiu Antonia.

Sâmbătă, de la ora 11.00, în Divizia Cadete, echipa de junioare 2 a ACS Kids Tâmpa va juca pe teren propriu, la sala Liceului Teoretic “Andrei Mureșanu”, contra celor de la Bravol Brașov. Vă așteptăm la sală, să le susținem pe fete!

* Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov.