ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit să obțină un punct important din deplasarea de pe terenul celor de la SR Brașov și să rămână astfel neînvinsă în duelurile cu rivala din oraș în actualul sezon. „Urșii” au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), partida de pe „Tineretului”, după un joc echilibrat, cu ocazii la ambele porți. Gazdele au condus la pauză cu golul lui Horia Popa din penalty în minutul 37. Avantajul lor a fost anulat de Iulian Nechita, care a marcat la doar câteva minute după pauză (min. 48).

„Un joc care s-a ridicat la nivelul unui derby. O partidă pe care pot spune că am dominat-o, dar rezultatul este echitabil. Am jucat în primul 11 cu un fotbalist născut în 2006 și mă bucur că s-a ridicat la nivelul partidei. Sper ca pe viitor să avem cât mai mulți jucători din academia proprie care să facă pasul spre Liga a 3-a și mai sus”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Vasile Tatarciuc.

Celălalt „principal” de pe banca „urșilor”, Ciprian Anghel, a precizat: „Un joc bun, în care am intrat bine, am avut și câteva ocazii de a marca. A venit apoi acel gol din penalty ce le-a permis gazdelor să intre în avantaj la cabine. Am revenit mai motivați după pauză și am reușit să egalăm rapid. Apoi partida a fost una pe contre, cu șanse de gol de ambele părți. Începem bine returul, cu un punct de moral, care sper să ne ajute să creștem și mai mult în meciurile următoare”.

SR Brașov – ACS Kids Tâmpa Brașov 1-1 (1-0)

Au marcat: H. Popa (min. 37 pen.)/I. Nechita (min. 48)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Stoica, Potecu, Sburlea, Negotei – Moldovan, Șerban (Vasu) – Zota (Garvalov), Bugnar, Kerekes (Clinci, Vlad) – Nechita

Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel

Team Manager/Antrenor cu portarii: Ionuț Murariu

Preparator fizic: Eusebiu Velea

În etapa viitoare, programată pe 5 noiembrie, Kids Tâmpa va primi vizita celor de la CS Păulești.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov