ACS Kids Tâmpa Brașov va juca, sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 15:00, pe Stadionul „Tieneretului”, contra celor de la SR Brașov, în prima etapă din returul seriei C5 a Ligii a 3-a. Un nou derby pentru „urși”, care vor să arate din nou că pot pune probleme oricărei echipe din serie. O partidă care se anunță foarte atractivă pentru fanii sportului „rege” din Brașov și nu numai.

„Întâlnim o echipă care vine după mai multe victorii la rând. Va fi un derby încrâncentat, pentru că așa au fost toate duelurile de până acum. Jucătorii ambelor echipe se cunosc foarte bine între ei și fiecare parte își dorește victoria foarte mult. Nu o să ne fie ușor, pentru că jucăm din nou în deplasare și pentru că întâlnim una din cele mai în formă echipe din serie, dar ne vom lupta ca să obținem un rezultat pozitiv. Așteptăm cât mai multă lume la stadion pentru că vor avea parte de un fotbal frumos”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.

În tur, într-un joc disputat tot pe „Tineretului”, Kids Tâmpa s-a impus cu 3-1.
Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc nu se vor putea baza la meciul contra SR-ului pe Tenică, Plăiașu și Cupu, toți accidentați.

*Proiect susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov