1. * Junioarele 2 joacă în deplasare la Mioveni, debutează în campionat și junioarele 4.

Secția de volei a ACS Kids Tâmpa are parte de un final de săptămână plin de meciuri.

Sâmbătă, la Mioveni, junioarele 2 vor întâlni formația locală, Dacia, în cadrul etapei cu numărul patru din Divizia Cadete. “Vom încerca din nou să prestăm un joc bun, dar să și reușim să gestionăm mai bine finalurile de seturi, acesta fiind principalul lucru pe care ne dorim să îl îmbunătățim, după primele jocuri din campionat”, a precizat Andrei George, antrenorul fetelor noastre.

Amintim că ACS Kids Tâmpa a fost repartizată de Federația Română de Volei în Seria D a Diviziei Cadete, alături de LPS Viitorul Pitești, CSȘ Târgoviște, CNNT Craiova, CNMV Ploiești, Bravol Brașov A, Bravol Brașov B și Dacia Mioveni.

Tot în acest weekend vor debuta oficial în stagiunea 2022-2023 fetițele din echipa de junioare 4. Campionatul destinat celor mai mici voleibaliste, Divizia Minivolei, se desfășoară în format clasic, cu turnee găzduite de fiecare dintre formațiile dintr-o serie, echipa noastră făcând parte din Seria C, alături de Juvenil Brașov, Bravol Brașov A, Bravol Brașov B și CSȘ Târgu Mureș. Primul astfel de turneu va avea loc la Brașov, cu clubul Juvenil în postură de gazdă, la sala de sport a Colegiului “Nicolae Titulescu”. 

”Un prim obiectiv, la această categorie de vârstă, este, bineînțeles, cel legat de acomodarea cu competiția. Ne dorim un debut cât mai bun pentru cât mai multe dintre fetele noastre. Dacă vin și rezultate care să ne ușureze parcrursul viitor către o calificare în faza următoare a campionatului, va fi cu atât mai bine”, a mai precizat Andrei George, coordonatorul secției de volei a ACS Kids Tâmpa.

Programul primului turneu din “Divizia Minivolei” 

  • Vineri: Kids Tâmpa – Bravol B (16.00), Juvenil Nicolae Titulescu – Bravol A (17.30).
  • Sâmbătă: Bravol A – Bravol B (10.00), Kids Tâmpa – Juvenil Nicolae Titulescu (11.30), Kids Tâmpa – Bravol A (16.00), Bravol B – Juvenil Nicolae Titulescu. 

* Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov.