Federația Română de Fotbal a stabilit componența grupelor, etapa regulară a Cupei – Liga de Tineret și a Cupei Elitelor U17. Cele două formații ale ACS Kids Tâmpa participante în aceste competiții au fost repartizate în “Grupa B – Vest”, alături de Universitatea Craiova, FC Argeș Pitești, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Csikszereda Miercurea Ciuc și Universitatea Cluj.

Cele două trupe de “urși”, pregătite de Florin Nistoroschi, respectiv Liviu Negoiță, vor debuta în Cupă în deplasare, pe terenul Universității Cluj, pe 9 noiembrie.

Cupa României destinată cluburilor participante în Liga Elitelor debutează, astfel, cu regulară a grupelor, în care cele 12 cluburi din fiecare serie au fost repartizate, în baza criteriului geografic, în două grupe de câte 6. Se va juca în sistem tur, rezultând un număr de 5 meciuri pentru fiecare echipă. Primele două clasate se califică în următoarea fază în care câte o câștigătoare de grupă întâlnește pe teren propriu, deci într-o singură manșă, o formație de pe locul secund. Învingătoarele vor fi împerecheate în semifinale prin tragere la sorți, gazda duelului într-o singură manșă urmând a fi echipa cu punctajul mai mare obținut în Clasificarea Academiilor 2022. Finalele se vor disputa pe 24 mai 2023 (Cupa României – Liga de Tineret), respectiv 25 mai 2023 (Cupa Elitelor U17).

  • Programul ACS Kids Tâmpa în Cupa – Liga de Tineret și Cupa Elitelor U17
  • -9 noiembrie: Universitatea Cluj – ACS Kids Tâmpa
  • -30 noiembrie: Csikszereda Miercurea Ciuc – ACS Kids Tâmpa
  • -26 februarie: ACS Kids Tâmpa – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
  • -5 martie: FC Argeș – Kids Tâmpa
  • -12 martie: Kids Tâmpa – Universitatea Craiova

* Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov.