ACS Kids Tâmpa Brașov a mai bifat un succes în Liga Elitelor U16. Brașovenii lui Ovidiu Mihai au trecut, în deplasare, cu 4-0, de LPS Buzău. O victorie clară, muncită pentru „urși”, care au arătat că merită un loc în play-off-ul competiției. David Ungureanu și Horia Grideanu, ambii cu câte o „dublă”, au adus victoria „alb-albaștrilor”.

„Un meci controlat integral de echipa noastră. Am pus presiune pe adversar încă din primul minut, am avut ocazii de gol, încredere în forțele proprii și am câștigat meritat. Așteptăm aceeași evoluție și în meciurile următoare pentru a ne asigura locul în play-off”, a declarat Ovidiu Mihai.

Tehnicianul brașovean a început cu: Lazăr – Daraban, Bordeanu, Grideanu, Costin, Barnea, Ungureanu, Mihăescu, Tirpe, Ichim, Hornet. Au mai jucat: Legyel, Gafton, Stan, Cimpoi, Nechifor
În etapa următoare, pe 22 octombrie, Kids Tâmpa U16 va juca, acasă, contra celor AFK Csikszereda M. Ciuc. „Urșii” sunt pe locul 3 în serie, cu 18 puncte, la 2 de ocupanta locului 2, AFK Csikszereda M. Ciuc, și la 5 de liderul FC Bacău.

În Liga Elitelor U17, Kids Tâmpa a pierdut, acasă, 2-7, cu UTA Arad. Nici în Liga de Tineret Kids Tâmpa nu a prins o zi mai bună, fiind învinsă, pe propriul teren, cu 5-1, de UTA Arad.
Runda următoare aduce o deplasare la AFK Csikszereda M. Ciuc pentru echipele Kids Tâmpa din Liga Elitelor și Liga de Tineret. Meciurile sunt programate pe 19 octombrie.

*Proiect susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov