ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit un debut foarte bun de sezon în Liga Elitelor U15. Elevii lui Cristian Cristea și Bogdan Gordaș s-au impus, în deplasare, cu 2-0, pe terenul celor de la LPS Viitorul Pitești. Cele două goluri ale „urșilor” au fost reușite de Leo Tronciu.
„Un debut fericit în această etapă a competiției, împotriva unei echipe organizate, cu un joc defensiv bine pus la punct. Din păcate, irosim în continuare foarte multe situații de gol, dar vedem partea plină a paharului, ne creem ocazii la poarta adversă. Ne bucurăm de meciurile tari din Liga Elitelor, partide la finalul cărora, indiferent de rezultatele ce le vom obține pe teren, vom avea doar de câștigat”, a declarat Cristian Cristea.

Antrenorul „alb-albaștrilor” a folosit următori jucători la Pitești: R. Dragomir – D. Dragomir, Ungur, Petrea, Bleandă, Boga, Giurgiu, Matsumoto, Bobaru, Tronciu, Viman. Au mai intrat: Bordean, Laszlo, Pripa, Obreja.
În etapa următoare, programată duminică, 23 octombrie, Kids Tâmpa va avea meci tot în deplasare, pe terenul celor de la ACS Phoenix Târgoviște.

În campionatul AJF U15, echipele de la Kids Tâmpa Brașov, respectiv ACS Tâmpa Brașov au înregistrat un succes și o înfrângere. Astfel, Kids Tâmpa s-a impus, în deplasare, cu 3-1, pe terenul celor de la CSS Brașovia, grație golurilor marcate de Teculescu, Guiman și Hadnagy. ACS Tâmpa a prins însă o zi mai slabă și a fost învinsă, acasă, cu 3-0, de ASC Olimpic Zărnești.

AJF U15 Clasic
CSS Brașovia – ACS Kids Tâmpa Brașov 1-3
Au marcat: Teculescu, Guiman, Hadnagy
Lot jucători: Oboroceanu, Răuță, Timofte, Chișcari, Drăgan, Danilă, Hadnagy, Abduljalil, Teculescu, Guiman, Lupașcu, Barnea, Taropa.

ACS Tâmpa Brașov – ASC Olimpic Zărnești 0-3
Lot jucători: Sperdea, Creangă, Anton, Zaharia, Moroșanu, Drăgoiu, Danilă, Dudiță, Taropa, Lupașcu, Todoran, Bugnar, Gogonea, Ienei.

*Proiect susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov