Cristian Cristea, antrenorul ACS Kids Tâmpa Brașov U15, este de părere că elevii săi vor învăța din greșelile făcute în meciurile din minicampionatul AJF U15 Elită și vor crește de la joc la joc. Chiar dacă „urșii” vin după un joc nereușit, 1-2, acasă, cu Junior Brașov, tânărul tehnician al „alb-albaștrilor” este încrezător în viitorul elevilor săi.

„Deși nu am câștigat niciun punct, suntem mulțumiți de joc și de evoluția jucătorilor. Sunt greșeli inerente vârstei, greșeli din care sunt convins ca învățăm și o să fim mai puternici. Am jucat 5 etape în acest minicampionat Elită județean, meciuri în care am putut vedea exact nivelul actual al fiecărui jucător. Mai avem un joc cu Colțea, la sfârșitul căruia sperăm să obținem calificarea în faza regională a Ligii Elitelor U15. Am mare încredere și consider că acest grup de jucători are un viitor frumos”, a declarat Cristian Cristea.

La U15 AJF Clasic, Kids Tâmpa Brașov a reușit o victorie categorică, 7-0, acasă, cu ACSM Codlea, în vreme ce ACS Tâmpa Brașov a avut etapă liberă.

U15 AJF Elită

ACS Kids Tâmpa Brașov – Junior Brașov 1-2
A marcat: Abduljalil
Lot jucători: R. Dragomir, Barnea, Ungur, Timofte, Pora, Boga, Stratulat, Matsumoto, Viman, Bordean, Abduljalil; au mai jucat: Obreja, Pripa, D. Dragomir, Bleandă, Răuță.

U15 AJF Clasic

ACS Kids Tâmpa Brașov – ACSM Codlea 7-0
Au marcat: Hadnagy 4, Teculescu, Fănică, Lupașcu
Lot jucători: N. Pîrloagă, Ciubotaru, Taropa, Chișcari, Drăgan, Dănilă, Laszlo, Teculescu, Hadnagy, Guiman, Lupașcu, Gogonea, Fănică, Solomon.

*Proiect susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov