ACS Kids Tâmpa Brașov, împreună cu prietenii de la Talents Academy și Elysian Club, au organizat zilele trecute un cantonament de dans sportiv, o inițiativă inedită în Brașov și nu numai. Locația, una superbă, oferită de Poiana Brașov. Renumita stațiune a reprezentat un cadru perfect pentru copiii care au ales să-și petreacă 3 zile de vis, pline de dans, voie bună și distracție.

Pe parcursul cantonamentului, cei patru traineri, Ana Maria Lita, Anca Niță, Cristina Tiță și Alex Alexei au încercat să le dezvăluie participanților cât mai multe dintre tainele dansului și nu numai. Au fost abordate aspecte precum încălzire, tehnică în dansuri, mobilitate, postură în balet, gimnastică și dans sau coregrafii în diverse stiluri de dans. De asemenea, pasionații dansatori au primit lecții de nutriție, au învățat tehnici de modelling, dar au primit și sfaturi de dezvoltare personală. Nu au lipsit jocurile interactive, concursurile, drumețiile prin Poiană, dar și petreceri, iar la final a avut loc o ședință foto-video pentru amintirea clipelor minunate din Poiana Brașov.

„A fost ceva inedit pentru noi, dar care ne-a plăcut foarte mult, iar copiii au fost foarte încântați. Trei zile pline, în care am încercat să le arătăm cât mai multe, să îmbinăm utilul cu plăcutul. Totul pentru o experiență de neuitat. Suntem foarte bucuroși pentru cum au rezonat copiii și părinții legat de acest cantonament. A fost ceva pozitiv, iar asta ne bucură foarte mult. Am încercat cât mai mult ca aceste zile să le rămână întipărite în minte și să le insufle o și mai mare dragoste pentru dans. S-au legat prietenii strânse, am avut momente frumoase, pe care vrem să le repetăm cât mai curând”, a declarat sufletul cantonamentului, Ana Maria Lita, coordonatorul secției de dans de la Kids Tâmpa Brașov.