ACS Kids Tâmpa Brașov va juca sâmbătă, de la ora 15:00, în deplasare, contra celor de la Olimpic Cetate Râșnov, în etapa a 16-a din Liga a 3-a Seria C5, primul meci oficial din 2022. După o perioadă de pregătire bună, „urșii” vor avea o misiune dificilă contra râșnovenilor, care formează una din cele mai bune echipe din serie.

„A fost perioadă de pregătire dificilă, pentru că nu prea ne-am antrenat decât pe teren sintetic. Nu am putut intra pe iarbă din cauza vremii. Suntem însă mulțumiți de cum s-au prezentat băieții, cum au reacționat la antrenamente, dar și la jocuri. Am avut partide bune de pregătire, cu adversari buni, în care am încercat să reglăm anumite lucruri în jocul nostru. Din păcate, în ultimele trei etape din sezonul regulat vom avea în față doar formații din primele locuri. Începem la Râșnov, cu o echipă în formă, care a demonstrat că poate câștiga cu oricine și că merită un loc între primele din serie. Vom avea parte și de un teren greu, dar suntem concentrați și hotărâți să obținem un rezultat pozitiv”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

Tehnicianul grupării „alb-albastre” a precizat că elevii săi au un moral bun înaintea startului sezonului de primăvară: „Pot spune că abordăm cu încredere acest sezon de primăvară. Am văzut un grup unit la antrenamente, băieții au răspuns pozitiv la tot ce le-am cerut, suntem mai «legați» ca în toamnă. Trebuie să obținem cât mai mult din cele trei jocuri rămase în sezonul regulat, iar apoi să ne luptăm cu toate forțele în play-out pentru a ne îndeplini obiectivul. Avem puterea să reușim să ne salvăm de la retrogradare”.

Pentru disputa cu Olimpic Cetate Râșnov, Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc nu se pot baza pe cei doi portari, Cristian Câșlariu și Tudor Alexa, ambii cu probleme medicale. De asemenea, Tudor Tenică, va lipsi și în ultima parte a sezonului din cauza unei accidentări.