ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, cu 1-3, în fața celor de la ACS Prejmer, într-un meci amical disputat sâmbătă, în deplasare. Golul „alb-albaștrilor” a fost marcat de Spătaru. Partida contra prejmerenilor a fost folosită de către antrenorii „urșilor”, Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc, pentru a testa mai mulți jucători născuți în anii 2005 și 2006 din propria academie.

„Nu scorul a fost obiectivul la acest joc, ci să vedem la lucru câțiva jucători de 2005 și 2006 pe care intenționăm să-i integrăm în lotul echipei mari. Sunt nume noi, dar care, după ce am văzut în ultima perioadă la antrenamente, vor avea un cuvânt de spus. Este important să vedem la ce potențial sunt și cum putem să-i ajutăm să crească și să devină piese de bază la echipa de seniori”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.

ACS Kids Tâmpa Brașov: Căldare – Andrieș, Mihăilă, Cupu, Zota – Mitrică, Vasu – Garvalov, Spătaru, Plăiașu – Popa; au mai intrat: S. Șerban, D. Șerban, Bugnar, Clinci, Bejenariu, Goșman.

Anghel și Tatarciuc i-au odihnit pe Alexa, Potecu, Opra, Dima, Nechita, Dumitraș, Kerekes și Moldovan.

Următoarele meciuri pentru „urși” sunt programate pe 12 februarie, cu CSM Bacău la Tărlungeni și cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2 în în deplasare.