Echipa de fotbal feminin a ACS Kids Tâmpa a disputat, la final de an, un joc amical în compania fetelor de la Școala de Fotbal „Iulian Popa” din Orașul Victoria. A fost o acțiune relaxată, alături de prietenele noastre de la Victoria, după o toamnă în care micile noastre fotbaliste au disputat trei turnee în cadrul Ligii Feminine U13, în serie cu CS Mioveni și Sport Team București.

„Am dorit să profităm de această perioadă de final de an, pentru a mai testa lucrurile pe care le lucrăm în antrenamente, dar și să ne bucurăm de fotbal împreună cu fetele de la Victoria, alături de care am mai realizat și alte acțiuni. Așteptăm în continuare lângă noi fete născute în 2008 sau mai mici, care îndrăgesc fotbalul și își doresc să îl practice într-un mediu plăcut, prietenos, dar și competitiv. Din sezonul viitor vom participa în campionatul U15 organizat de Federația Română de Fotbal, în format 11 contra 11”, a precizat Bogdan Gordaș, antrenorul fetelor de la ACS Kids Tâmpa. Antrenamentele echipei se desfîșoară la Balonul Metrom, miercuri și vineri, de la ora 16.00.

  • Lot echipa feminină U13
  • Astroi Ayda Sabine, Bucșa Aida, Bucșa Ariana, Bucur Cosmina, Ciucu Mara, Ene Amalia, Iatan Ștefania, Lazăr Alexandra, Lazăr Anne, Rusu Maia, Suciu Carina, Tudorin Maya, Zamfir Rebeca, Pirse Octavia, Dinu Anastasia.