ACS Kids Tâmpa a pierdut meciul cu FC Pucioasa, disputat sâmbătă pe Stadionul ICIM, în cadrul etapei cu numărul nouă din Liga a 3-a, scor 1-2 (1-1).
“Alb-albaștrii” au deschis scorul prin Moroie, în minutul 7, însă au fost egalați printr-un penalty transformat de Marina (33), după un fault al aceluiași Moroie.
Cu trei minute înainte de pauză, Opra a văzut al doilea cartonaș galben, astfel că “urșii” au fost nevoiți să joace apoi cu un om în minus. Au rezistat, însă foarte bine, cu atât mai mult cu cât a venit și a doua eliminare, a lui Kerekes, care a primit la rândul lui al doilea galben, pentru o simulare (76).
Cu doi oameni în plus timp de un sfert de oră, dâmbovițenii au reușit să marcheze golul victoriei în minutul 89, prin Nisipeanu.
“Am făcut un joc bun, am avut ocazii, am deschis scorul, însă am făcut acea greșeală la penalty și am fost egalați. Am avut și doi eliminați, dar am stat bine în terem și am ajuns până în minutul 89. Chiar dacă am întâlnit o echipă cu jucători experimentați, am avut atitudine și agresivitate, iar acestea sunt un câștig”, a declarat Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii “alb-albaștrilor”.
“A fost cea mai grea înfrângere. Felicit jucătorii pentru atitudine și determinare și pot spune că am pierdut pe mâna arbitrilor. Deciziile nu au fost luate cu aceeași măsură pentru ambele echipe. Rămânem cu jocul bun, dar nu acumulăm puncte. Atitudinea băieților poate fi un punct de pornire în acest campionat”, a punctat și Vasile Tatarciuc, celălalt antrenor al Tâmpei.
Kids Tâmpa: Câșlariu – Andrieș, Mihăilă, Potecu, Opra – Mitrică, Moldovan (90 Goșman) – Nechita, Kerekes, Moroie (43 Enache) – D. Popa (68 Spătaru)