ACS Kids Tâmpa Brașov a suferit o înfrângere drastică în Liga a 3-a. „Urșii” au pierdut, cu 7-1 (3-1), în deplasare, contra celor de la AFC Odorheiu Secuiesc, la capătul unui joc în care niciun jucător nu s-a ridicat la nivelul pretențiilor. Singurul aspect pozitiv, dacă e să găsim unul, este că brașovenii au reușit să marcheze după o pauză destul de lungă.

„Ce să mai spunem? Una vorbim și lucrăm în timpul săptămânii la antrenamente, iar când ajungem la ora meciului parcă uităm tot. Nu am avut atitudine, nu am arătat dorință, am fost mai mereu departe de adversar, al doilea la minge. Am insistat în această săptămână pe faptul că adversarul este puternic la fazele fixe, dar se pare că degeaba. Este un moment foarte dificil, unul care trebuie să ne dea de gândit. Trebuie să punem capul în pământ, să o luăm de la capăt și să reușim mai multe la jocurile următoare”, a declarat la finalul disputei, Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov

AFC Odorheiu Secuiesc – ACS Kids Tâmpa Brașov 7-1 (3-1)
A marcat pentru Kids Tâmpa: Mihăilă (min. 44)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Botiș – Zota (min. 85 Stoica), Potecu (min, 43 Andrieș), Mihăilă, Enache – Moldovan, Dima (min, 62 Mitrică) – Popa (min. 62 Spătaru), Dumitraș, Nechita – Kerekes (min. 62 Moroie)
Antrenori: Ciprian Anghel, Vasile Tatarciuc

În etapa următoare, Kids Tâmpa Brașov va primi vizita celor de la FC Pucioasa.