Carpatica Dance Fest 2021. O primă ediție a unui concurs de dans ce se dorește a deveni unul dintre cele mai tari din România, și nu numai. Desfășurată în urmă cu câteva zile, competiția brașoveană, organizată de ACS Kids Tâmpa Brașov și Dance Events, a adus la start cei mai buni dansatori din țară, care, chiar dacă online, au arătat că pot face lucruri foarte frumoase. Cu un moral bun după trei succese importante în 2021, sportivele de la ACS Kids Tâmpa Brașov (pe numele de scenă Ana Dance Kids Tâmpa), antrenate de Ana Maria Lita, au reușit să obțină 5 locuri 1, un loc 3 și 2 mențiuni, după cum urmează: locul 1 la Aerobic Dance – Kids Tâmpa inițiere; locul 1 la Aeorbic Dance – Kids Tâmpa avansați; locul 1 la MTV Commercial (formație) – categorie Duo – Sandra Pîndaru și Iulia Isopescu; locul 1 la MTV Commercial (individual) – Iulia Isopescu; locul 3 la MTV Commercial (individual) – Sandra Pîndaru; mențiune – Cătălina Micle; mențiune – Denisa Dinescu. La competiție au participat 120 de numere la 12 secțiuni.

„Sunt foarte bucuroasă și mândră de fetele mele. De toate. Au făcut un concurs foarte bun și asta se vede în rezultatele obținute. Dacă la celelalte competiții din 2021 am fost invitați, la Carpatica Dance Fest emoțiile au fost duble pentru noi. Și asta pentru că noi am fost cei care au organizat concursul, unul care ni l-am dorit de cel mai înalt nivel, dar în același timp a trebuit să ne pregătim și mai mult pentru a arăta că nu degeaba am început să ne facem un renume în dansul din România. Au fost multe zile de muncă asiduuă înainte de concursul propriu-zis, dar totul a meritat. Și spun asta pentru că am primit un feedback bun de la participanți, dar și de la cei care au urmărit competiția. În plus, cu echipa am obținut rezultate frumoase și mă bucur enorm. Îmi pare rău că situația actuală nu ne-a permis să ne vedem și fizic, dar sperăm ca lucrurile să evolueze în bine și să putem să facem asta la ediția următoare”, a declarat Ana Maria Lita, antrenor coordonator al secției de dans de la ACS Kids Tâmpa, dar și sufletul Carpatica Dance Fest 2021.

ACS Kids Tâmpa Brașov a participat la Carpatica Dance Fest 2021 cu următoarele sportive:
Kids Tâmpa – grupa de inițiere: Anisia Apostol, Karina Olaru, Sofia Șerbu, Aurora Șerbănoiu, Karina Mateiu, Camelia Dinescu, Alexandra Ariton, Rebeca Rocaș, Teodora Lita, Sofia Munteanu, Rebeca Anghel, Raisa Caloianu, Anastasia Teodorescu, Sofia Ghițulescu;
Kids Tâmpa grupa avansați: Iris Georgescu, Antonia Catană, Arianna Lazăr, Ioana Zaharia, Lorena Ciobanu, Alexandra Mardale, Ștefania Zaharia, Maya Chiș, Ania Anghel, Amalia Tamaș, Sofia Mareș, Denisa Dinescu, Sandra Pîndaru, Iulia Isopescu, Cătălina Micle, Anna Ispas, Irene Lungeanu, Sofia Lazăr, Andreea Nan, Sofia Hanceriuc, Cosmina Bucur.