Echipa U15 a ACS Kids Tâmpa s-a impus în faza județeană a Ligii Elitelor, calificându-se astfel pentru faza națională a competiției. Astfel, băieții de 2007 ridică la patru numărul formațiilor clubului nostru care joacă în Liga Elitelor în sezonul 2021-2022, după cele de U19, U17 și U16. Practic, „urşii” au câte o reprezentantă în fiecare din cele mai importante competiții juvenile din țara noastră.

În faza județeană, echipa noastră a devansat pe ACSM Codlea, după o victorie cu 1-0 și o remiză „albă”, respectiv pe FC Brașov, după un rezultat de egalitate (0-0) și o victorie (6-0).

„Venim din urmă și cu această generație, la fel cum încercăm să facem an de an. Ne bucură faptul că băieții s-au adaptat foarte bine jocului «11 contra 11», la primul lor astfel de campionat. Șase dintre ei evoluează și în Liga Elitelor U16, alături de colegii de la grupa 2006, astfel că avem toate motivele să credem că ne putem pune speranțe pentru viitor în ceea ce privește componenții acestei echipe”, a declarat Cristi Cristea, antrenorul grupei 2007 a ACS Kids Tâmpa.

FOTO arhivă