ACS Kids Tâmpa Brașov U16 a obținut prima victorie în sezonul 2021/2022 al Ligii Elitelor. Elevii lui Nicu Văduva sau impus, cu 1-0, în deplasare, contra celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, grație golului marcat de Plăiașu. „Sunt bucuros pentru acest prim succes în campionat. Am așteptat mult această victorie și uite că ea a venit după un joc bun făcut de elevii mei. Mă bucur că au înțeles că trebuie să arate altceva față de primele meciuri și chiar s-a văzut o diferență față de rundele trecute. Sigur, mai sunt multe aspecte unde jocul poate fi îmbunătățit, dar această victorie de la Sf. Gheorghe ne dă încredere că suntem pe un drum bun”, a declarat Nicu Văduva.
Tehnicianul echipei „alb-albastre” a folosit următorii jucători: Drăgoiu – Horja, Bordea, Clinci, Comăniciu, Șerban, Bosoi, Vlad, Plăiașu, Goșman, Baican; au mai jucat: Coman, Otvos.
Din păcate, în Liga Elitelor U17 și U19, Kids Tâmpa a pierdut ambele înfuntări de pe terenul celor de la CFR Cluj. În disputa de U17, dezamăgirea este foarte mare doarece „urșii” au condus cu 3-0, grație golurilor semnate de Clinci, Spătaru și Plăiașu, dar au pierdut cu 5-3.
În întâlnirea de la U19, Kids Tâmpa a ținut aproape, dar a pierdut cu 2-1, golul brașovenilor fiind marcat de Garvalov.

Iată echipele folosite de antrenorii Kids Tâmpa în disputele cu CFR Cluj:
ACS Kids Tâmpa U17 (antrenor Florin Nistoroschi): Botiș – Cantauz, Mititelu, Vasile, Ghișea, Vasu, Leonard, Spătaru, Vlad, Plăiașu, Clinci; au mai intrat: Bordea, Goșman, Horja;
ACS Kids Tâmpa U19 (antrenor Ovidiu Mihai – foto jos): Roman – Mușetescu, Goșman, Mihăilă, Mureșan, Țolu, Mitrică, Garvalov, Roșu, Alessandro, Necula; au mai intrat: Palade, Moldovan, Tălmaciu.

În etapa viitoare, programată pe 25 septembrie, Kids Tâmpa U16 va juca tot în deplasare, pe terenul celor de la FC Brașov, în vreme ce Kids Tâmpa U17 și U19 vor primi vizita celor de la Ripensia Timișoara, pe 26 septembrie.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov