Weekend trist pentru ACS Kids Tâmpa în Liga Elitelor. Toate cele trei echipe ale „urșilor” care participă în cea mai importantă competiție de juniori din țară au piedut acasă. Kids Tâmpa U16 a terminat, 3-4, pe ICIM, contra celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, după o partidă bună. Golurile „urșilor” au fost reușite de Plăiașu (2) și Vlad. „A fost un joc echilibrat, cu o echipă bună. Din păcate, am făcut greșeli pe faza defensivă, care ne-au costat, astfel că nu am reușit să luăm niciun punct. Trebuie să învățăm din acest joc și să ne prezentăm mai bine în următoarele meciuri și să câștigăm”, a declarat antrenorul Nicu Văduva.
Văduva a folosit următorii jucători: Roman – Horjea, Bordea, Grideanu, Comăniciu, Șerban, Vlad, Bosoi, Plăiașu, Goșman, Sandu; au mai intrat: Baican, Clinci, Ungureanu, Coman.
Nici Kids Tâmpa U19 și Kids Tâmpa U17 nu au avut o zi prea fastă, pierzând acasă, contra celor de la Viitorul Cluj. Kids Tâmpa U19 a fost învinsă la scor, 0-5, de echipa clujeană, în vreme ce Kids Tâmpa U17 a terminat 1-2 (gol Clinci), contra grupării din orașul de pe Dealul Feleacului.

Iată echipele folosite de antrenorii „urșilor”:
Kids Tâmpa U19 (antrenor Ovidiu Mihai): Loren – Mușetescu, Bundea, Țolu, Goșman, Mitrică, Garvalov, Moldovan, Tălmaciu, Roșu, Alessandro; au mai jucat: Mihăilă, Ciocan, Palade, Niculcea, Filipescu;
Kids Tâmpa U17 (antrenor Florin Nistoroschi): Botiș – Bordea, Mititelu, Stan, Vasile, Vasu, Leonard, Plăiașu, Spătaru, Goșman, Clinci; au mai jucat: Horjea, Vlad, Doboș

ACS Kids Tâmpa U19 și U17 vor juca miercuri, în deplasare, meciurile restante din etapa a 3-a, contra celor de la U Cluj, după care, pe 19 septembrie, vor reveni la Cluj, pentru dueluri cu CFR.
Kids U16 are programat etapa următoare un meci în deplasare, pe 18 septembrie, contra celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov