ACS Kids Tâmpa Brașov va disputa, sâmbătă și duminică, primele jocuri pe propriul teren din sezonul 2021/2022 al Ligii Elitelor. Primii care „vor intra în scenă” vor fi cei de la Kids Tâmpa U16, antrenați de Nicu Văduva, care îi vor avea ca adversari pe cei de la ACS FC Bacău. Partida este programată sâmbătă, 28 august, de la ora 10:00, pe Stadionul „ICIM”. Va fi primul meci în noul sezon pentru „urși”, după ce în prima etapă au stat din cauză că City Iași s-a retras din campionat.
„Este primul joc oficial pentru această generație după un an și jumătate. Din punctul nostru de vedere e o partidă între cele mai bune două echipe din serie. FC Bacău este una dintre formațiile tari din țară. Sperăm să ne intrăm în ritm cât mai repede, să avem o evoluție bună și să începem cu dreptul. Este derby-ul grupei, dar nu e un joc capital. Însă e important un debut fericit pentru a prinde încredere și pentru a ataca cu mai mult entuziasm primul obiectiv, acela de a intra în play-off, iar mai apoi accederea în fazele finale ale competiției”, a declarat Nicu Văduva.
Grupele mai mari, de U17 și U19, au și ele stabilite primele dispute în fața propriilor suporteri din actualul sezon, dar duminică, 29 august. Primii vor juca cei de la Kids Tâmpa U19, antrenați de Ovidiu Mihai, de la ora 10:00, pe ICIM, împotriva celor de la Politehnica Timișoara. De la 12:00 va veni rândul celor de la Kids Tâmpa U17, pregătiți de Florin Nistoroschi, care se vor duela tot cu „alb-violeții” timișoreni.
„Nu va fi ușor. Jucăm acasă, împotriva unui adversar puternic, de tradiție. Așa că va fi o presiune suplimentară pe noi. Dar succesele din prima etapă, de la Oradea, ne dau încredere că putem facem meciuri frumoase și că putem obține rezultate favorabile. Este un sezon foarte dificil de Liga Elitelor, cu echipe foarte bune, iar fiecare meci contează enorm în economia campionatului. Mai ales dacă vrem să ajungem în fazele finale ale competiției”, a declarat Ovidiu Mihai.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov