ACS Kids Tâmpa începe al doilea său sezon în Liga a 3-a cu o deplasare la KSE Târgu Secuiesc, meci programat sâmbătă de la ora 18.00.
Față de finalul stagiunii precedente, întăresc lotul „urșilor” Tudor Alexă (portar, 19 ani), Vlad Potecu (fundaș central, 28 de ani), Csongor Opra (fundaș stânga, 19 ani) și Alexandru Perju (mijlocaș central, 23 ani). În schimb, Nicolas Antone (împrumutat în Liga a 2-a, la CSC 1599 Șelimbăr), Andrei Mureșan, Robert Marin și Robert Crihan nu vor mai îmbrăca tricoul alb-albastru în noul campionat.
„Am avut o perioadă lungă de pregătire, era necesară. Am pornit de la zero, cred că acum suntem aproape de sută la sută. Alături de colegii din staff, am optat pentru aducerea unor jucători cu experiență, iar astfel sperăm ca jocul să prindă culoare și să avem rezultate mai bune. Facem parte dintr-o serie foarte echilibrată, nu cred că în acest moment există o favorită certă la promovare. Cred că e cea mai echilibrată serie din Liga a 3-a”, a declarat Vasile Tatarciuc, unul dintre antrenorii ACS Kids Tâmpa.
„Am venit la Kids Tâmpa la propunerea lui Nicu Văduva, care mă cunoaște de când aveam șapte ani. Nu am ezitat. Avem un grup de jucători foarte tineri, dar cred că vom avea un sezon mai bun decât cel precedent. Personal, sper chiar la locurile 1-4. Trebuie să începem cu dreptul, chiar dacă Târgu Secuiesc este o echipă incomodă”, a spus și Vlad Potecu, noul căpitan al echipei.
„Alb-albaștrii” nu vor putea conta în acest debut de sezon pe Tudor Tenică, acesta suferind o întindere de ligament. De asemenea, Raul Cupu este încă nerefăcut, după o accidentare suferită la finalul sezonului trecut, iar Cătălin Stoica a devenit și el indisponibil după prima etapă din Liga Elitelor.

*ACS Kids Tâmpa, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.