ACS Kids Tâmpa Brașov U19 a obținut o victorie și un egal în două jocuri amicale disputate în compania echipei similare a Sepsi Sf. Gheorghe. În primul meci, ce a avut loc la Sf. Gheorghe, elevii lui Ovidu Mihai s-au impus cu 4-3, pentru ca mai apoi, pe propriul teren, pe ICIM, „urșii” să termine la egalitate cu formația covăsneană, 3-3. „Au fost două meciuri foarte bune, spectaculoase, în care am vrut să văd la lucru toți jucătorii pe care ne putem baza în Liga Elitelor. Pot să spun că băieții s-au mișcat binișor și că au potențial, reprezentând soluții viabile și pentru echipa de seniori. Mai sunt însă destule aspecte de pus la punct în jocul nostru și trebuie să o facem până la startul noului sezon în Liga Elitelor. Unul care se anunță mult mai dificil și în care trebuie să arătăm că nu degeaba suntem academia de fotbal numărul 1 din Brașov și între cele mai bune 25 din țară”, a declarat Ovidiu Mihai.
Tehnicianul „urșilor” a folosit următorul lot de jucători în cele două jocuri de verficare: Botiș, Mușetescu, Goșman, Mureșan, Țolu, Bundea, Răboj, Necula, Garvalov, Bugnar, Alessandro, Filipescu, Tălmaciu, Iulian, Clinci, Vasu, Stan, Zota, Niculcea.
Următoarele jocuri ale Kids Tâmpa U19 sunt proramate la turneul Brașov Junior’s Cup, cu LPS Iași, Victoria București și FC Voluntari.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.