ACS Kids Tâmpa Brașov a obținut o victorie frumoasă în Liga Elitelor U19. Elevii lui Ovidiu Mihai s-au impus, cu 2-1, pe propriul teren, în duelul cu LPS Buzău, la capătul unui joc bun, cu mult fotbal frumos. Golurile gazdelor au fost semnate de Ene și de Garvalov.
„Mă bucur că am reușit să câștigăm și să o facem în urma unui joc bun. Am avut posesie, am avut ocazii, am arătat ambiție și determinare și asta nu poate decât să mă facă fericit. Este o victorie meritată, care ne mai aduce 3 puncte la zestrea noastră. Una ce ar fi trebuit să fie mai plină. Avem o încredere mai mare acum în forțele proprii, astfel că sunt sigur că nu va fi ultimul nostru succes în actualul sezon în Liga Elitelor”, a declarat Ovidiu Mihai.
Tehnicianul „urșilor” a început cu: Bârlădeanu – Mușetescu, Goșman, Sterian, Neagoe, Mitrică, Necula, Garvalov, Lambrinoc, Bugnar și Zota. În repriza secundă au mai intrat Șerban, Maier, Ene, Alessandro și Roșu.
Tot astăzi, trebuiau să se înfrunte și echipele U17 ale celor două cluburi. Din păcate, oaspeții nu au putut veni din cauză că au avut mulți jucători infectați cu coronavirus.
În etapa următoare, programată miercuri, 14 aprilie, ACS Kids Tâmpa Brașov va juca la București, pe terenul celor de la Sport Team.

credit foto – Cătălin Ionescu ioon.ro