ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, 1-3 (0-2), întâlnirea de pe propriul teren cu Astra Giurgiu 2. Brașovenii nu au jucat rău, dar lipsa de inspirație de la finalizare, plus câteva naivități în defensivă au făcut ca să nu ia niciun punct dintr-un joc cu un adversar la îndemână. Singura reușită a gazdelor a venit în minutul 82 și a purtat semnătura lui Răzvan Ionescu, care a trimis în plasă, din careu, o centrare din corner a lui Antone.
„Din păcate, fotbalul de joacă pe goluri. Am început meciul bine, am avut 5 situații în prima repriza, dar nu am reușit să concretizăm niciuna. Ei au avut 2 ocazii și ne-au dat 2 goluri. Repriza a doua am dominat-o, dar iar am luat un gol la singura lor faza de atac. Asta e, plătim tribut tinereții. Sperăm să obținem cât mai multe puncte în cele 4 meciuri pe care le mai avem de disputat”, a declarat unul dintre antrenorii „urșilor”, Vasile Tatarciuc.

ACS Kids Tâmpa Brașov – Astra Giurgiu 2 1-3 (0-2)

ACS Kids Tâmpa: Câșlariu – Crihan, Mihăilă, Țolu, Enache – Marin (min. 63 Spătaru), Moldovan – Tenică (min. 46 Popa), Kerekes (min 78 Ionescu), Antone – Mureșan (min. 63 Moroie)

Kids Tâmpa Brașov va disputa marți, 13 aprilie, de la ora 17:00, tot pe „Tineretului”, restanța cu AFC Odorheiu Secuiesc. Brașovenii se vor deplasa apoi sâmbătă, 17 aprilie, la Tg. Secuiesc, pentru meciul cu KSE din localitate.