Rareș Sburlea este, începând de astăzi, noul jucător al Universității Cluj, formație aflată în Liga a 2-a, unul dintre cluburile de tradiție ale fotbalului românesc. Căpitanul echipei noastre de Liga a 3-a în turul campionatului a fost cedat sub formă de împrumut, cu opțiune de transfer definitiv.

În vârstă de 18 ani, Rareș a fost invitat pentru a lua parte la cantonamentul desfășurat de „șepcile roșii” la Mogoșoaia în acest început de an, având parte de câteva evoluții entuziasmante în jocurile de pregătire.

Încă junior, Rareș este mândru de pasul făcut și de faptul că a semnat contract de jucător profesionist cu ”U”, după povestește în primul interviu acordat site-ului oficial ale echipei clujene.

„Ne bucurăm că, după Covalciuc (Metaloglobus) și Pârvulescu (Gloria Buzău), un alt jucător crescut de noi face pasul către o echipă de nivel superior, ba chiar către una de tradiție, în acest caz. Ne va lipsi Rareș, cu siguranță, în returul Ligii a 3-a, dar până la urmă acesta este obiectivul nostru, să producem jucători pentru fotbalul mare. Așa că, sperăm ca Liga a 2-a să fie doar un pas intermediar pentru Rareș. venim din urmă și cu alți tineri promițători și sperăm că în viitor vom putea să îi formăm pentru o echipă a Brașovului!”, a spus Ciprian Anghel, tehnician al echipei noastre de Liga a 3-a, care l-a antrenat pe Rareș încă din urmă cu șapte, ani, la grupa 2002.

Interviul lui Rareș Sburlea pentru fcucluj.ro:

https://www.fcucluj.ro/stiri/rare-sburlea-a-fost-ceva-incredibil-s-tiu-c-pot-ajunge-la-u-n-seara-aceea-nici-nu-am-putut-s-dorm/?fbclid=IwAR1qkW71KA2VZLr2UVBjpn6mRt73m-s2NxDevYCfeuTCmstYbfL6zt75ulA

FOTO fcucluj.ro