După lunga pauză cauzată de pandemia de coronavirus, se reiau și competițiile de handbal la juniori.
Echipa noastră de junioare 3 incepe sezonul 2020-2021 în acest final de săptămână, la Ghimbav, unde se dispută turul seriei G a Campionatului Național. Fetele antrenate de Lena Brebeanu vor întâlni pe CSM Făgăraș (vineri, ora 17.40), Corona Brașov (sâmbătă, ora 15.00) și Sporting Ghimbav (duminică, ora 12.40).
În contextul situației pandemiei, Federația Română de Handbal a decis reluarea competițiilor juvenile cu respectarea protocolului medical în vigoare la seniori (testare RT-PCR, fără spectatori, etc.), astfel că meciurile nu se dispută în sistem clasic, cu runde săptămânale, ci în turnee de câteva etape.
Returul seriilor geografice va avea loc la începutul lunii aprilie.
Suntem bucuroși și mândri să ne aflăm printre formațiile care iau startul în campionat, nu puține fiind cluburile care s-au văzut nevoite să renunțe la acest sezon pandemic, din cauza costurilor mari.
De altfel, suntem între cele două formații, din municipiul Brașov care participă în campionatul de junioare 3, singurul club privat. Cu eforturile tuturor celor implicați, pornim însă la drum!
Succes, fetelor, să vă bucurați de handbal!