ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut ambele jocuri pe care le-a disputat în Liga Elitelor U17 și U19 pe terenul celor de la LPS Buzău. În meciul celor mai mari, la U19, echipa antrenată de Ciprian Anghel și Nicu Văduva nu a prins o zi prea bună, fiind învinsă cu 4-3, pe fondul unor greșeli personale nepermise la acest nivel. Golurile „urșilor” au fost marcate de Țolu, Popa și Antone.
În duelul de la U17, Kids Tâmpa a jucat mai bine, având multe momente de fotbal frumos, dar, din nou, două erori nepermise în defensivă au dus la primirea a două goluri și astfel s-a scris istoria disputei cu gruparea buzoiană (scor final 2-0 pentru gazde).
„La cei mari nu am prins o zi bună. Nu știu de ce, dar facem mereu aceleași greșeli, care duc la primirea unor goluri ce ne demoralizează și ne scot din ritm. Și în meciul cu LPS Buzău am greșit nepermis la toate golurile gazdelor, astfel că mai bifăm o etapă fără niciun punct acumulat. În partida celor mici am jucat mai bine și am reușit faze frumoase, dar nu am avut luciditatea necesară în ultimii 30 de metri pentru a puncta și pe tabelă. Și cum fotbalul te pedepsește, am luat două goluri pe două erori defensive și asta a fost. Pentru noi este un semn că trebuie să muncim mai mult la antrenamente pentru a remedia aceste greșeli și pentru a le reda încrederea acestor copii că pot face lucruri frumoase, indiferent de numele adversarului”, a declarat Nicu Văduva.
În etapa următoare din Seria Est a Ligii Elitelor, ACS Kids Tâmpa Brașov are programată o „dublă” pe Stadionul ICIM contra celor de la AS Sport Team București.