ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut derby-ul local cu AS SR Muncipal Brașov, în etapa a 5-a din Seria a 5-a a Ligii a 3-a. „Urșii” au fost învinși la scor, 0-4 (0-1), pe „Tineretului”, chiar sub ochii noului primar ales al Brașovului, Allen Coliban. Eșecul elevilor cuplului Ciprian Anghel-Nicu Văduva a venit pe fondul lipsei de experiență, lucru care s-a văzut cel mai bine în minutele 17 și 19, când Mihăilă a încasat copilărește două cartonașe galbene și a fost eliminat.
Ciprian Anghel, unul dintre „principalii” „alb-albaștrilor” a remarcat totuși un lucru la formația sa, în ciuda severității scorului de pe tabelă. „Am plătit din nou tribut lipsei de experiență. Am primit un cartonaș roșu în minutul 16, care a rupt echilibrul jocului. Chiar dacă am rămas în meci până la pauză, în repriza a doua nu am mai reușit să ținem ritmul. Suntem, însă, siguri că vom arăta o creștere de la joc la joc, vom marca mai mult și sperăm să începem să și câștigăm”, a spus Ciprian Anghel.
Celălalt tehnician al ACS Kids Tâmpa, Nicu Văduva, a precizat: „La acest rezultat nu mai putem spune multe, chiar dacă am avut și momente bune de joc. Continuăm să facem greșeli copilărești. Scorul este, însă, prea drastic. Nu cred că a fost o așa mare diferență între cele două echipe, mai ales că am evoluat peste 70 de minute cu un om în minus. Băieții și-au dorit, nu avem ce să le reproșăm ca atitudine, dar trebuie să înțeleagă că nu mai sunt la juniori și orice greșeală costă”.
În runda următoare, ACS Kids Tâmpa Brașov va evolua tot în deplasare, dar pe terenul Astra Giurgiu 2.

AS SR Municipal Brașov – ACS Kids Tâmpa Brașov 4-0 (1-0)
Au marcat: Popa (min. 27), Cenk (min. 64), Fekete (min. 71), Răchișan (min. 84, pen.)
Cartonaș roșu: Mihăilă (min. 19)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Câşlariu – Sburlea, Cupu, Mihăilă, Crihan (min. 77 Mitrică), Ţuţu, Marin (min. 77 Dumitraș), Mureşan (min. 65 Moroie), Zota, Kerekes (min. 46 Stoica), Enache
Antrenori: Ciprian Anghel, Nicu Văduva
Director tehnic: Adrian Hârlab

SR Brașov: Maxim – Răducan (min. 62 D. Rența), E. Renţa, Şerban (min. 76 Mândru), Mitu, Moraru (min. 53 Fekete), Burlacu, Răchişan, Iordache (min. 62 Boricean), H. Popa (min. 76 Păduraru), Cenk
Antrenor: Liviu Nicolae