ACS Kids Tâmpa Brașov va întâlni în deplasare pe SR Brașov, sâmbătă, în cadrul etapei cu numărul cinci din Liga a 3-a (Seria 5). Partida va avea loc pe Stadionul Tineretului și va începe la ora 14.00.
„Venim după două jocuri pierdute, dar știam de la începutul sezonului că ne va fi greu. Trecerea de la juniori la seniori este una dificilă, însă trebuie să o facem rapid, pentru că acest campionat este unul scurt, care nu ne avantajează. Încercăm însă, de la meci la meci, să ne punem la punct. Am încercat în această săptămână să facem uitate ultimele două jocuri și să ne pregătim pentru o evoluție cât mai bună. Jocul va fi special doar din punct de vedere sportiv. Dar nu vor fi orgolii, cluburile au colaborat bine, am avut jucători împrumutați la SR. Rivalitatea se va manifesta între jucători, fiecare dorind să arate că se ridică la un nivel bun. Vom avea în față o echipă cu experiență, aflată la al treilea sezon în Liga 3, cu jucători care au evoluat în eșaloanele superioare și cu un antrenor ambițios. Trebuie să în contracarăm atent și să încercăm să ne impunem noi jocul”, a spus Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii” alb-albaștrilor”.
„Ne-am găsit motivația într-o pregătire bună, a fost o săptămână bună și vrem să scoatem un rezultat bun pe Tineretului. Suntem într-o serie foarte bună valoric, nu am avut cel mai bun start de campionat, dar avem mare încredere în noi și ne dorim cât mai multe puncte în următoarele meciuri”, a precizat și fundașul Alex Mihăilă.