La începutul săptămânii viitoare, jucătorii care formează lotul lărgit al naționalei U15 de fotbal a României vor participa la o nouă acțiune de formare a celei mai mici dintre reprezentativele României. Suntem mândri și bucuroși pentru o nouă convocare a lui Mario Vlad (foto stânga), puști care face parte din grupa de 2006 a ACS Kids Tâmpa și care este în atenția selecționerilor U15 încă de la primele acțiuni ale lotului.

Mario se va prezenta luni, 13 septembrie, la Stadionul Clujana din Cluj, pentru o nouă provocare în cadrul căreia sperăm să se descurce la fel de bine cum a făcut-o și la precedentele. „Este unul dintre jucătorii care intră în circuitul loturilor naționale ale României încă de la formarea acestora. Avem și exemple la generațiile ceva mai mari, jucători care au debutat și au făcut-o foarte bine și în campionate de seniori. Munca pe care o depunem zi de zi pe teren nu are cum să nu-și arate rezultatele, iar noi asta ne propunem, să creștem fotbaliști de valoare. Convocările de care are Mario parte vin firesc după toată experiența de care el a avut și are în continuare parte alături de noi, inclusiv meciurile cu echipe puternice din străinătate, Liverpool, Juventus, Bayern Munchen sau Borussia Dortmund”, a spus Nicolae Văduva, manager tehnic al școlii de fotbal ACS Kids Tâmpa Brașov.

 
Mario Vlad este în atenția mai multor cluburi cunoscute din România, dar și a unor grupări din afara țării. Toate îl vor monitoriza în continuare, iar după ce va împlini 15 ani îl vor convoca pentru diverse stagii de pregătire. „Ne dorim să fie cooptat la o academie puternică din străinătate, pentru a se forma în continuar și a deveni un jucător de top”, a mai precizat Nicolae Văduva.