Pentru grupa 2007, antrenată de Cristi Cristea, începe aventura fotbalului adevarat, cel „11 contra 11”. Pauza forțată de pandemia de coronavirus nu și-a pus prea mult amprenta pe jucătorii U14 ai ACS Kids Tâmpa, care și-au reintrat rapid în ritm și așteaptă nerăbdători să înceapă și jocurile în acest format.

„Am început pregătirea în grupe de câte trei, au urmat grupele de șase, iar acum lucrăm câte zece. Putem spune că această «evoluție» a numărului de jucători ne-a ajutat să ne readaptăm destul de repede la ritmul de antrenamente. Ușor, ușor, copiii înțeleg rigorile și «nevoile» fotbalului 11 vs 11, tot ce ne lipsește fiind jocurile de pregătire. Sperăm să treaca în cel mai scurt timp toate probleme legate și iscate de această pandemie. Avem un an să pregătim această trecere la fotbalul adevărat! Avem un lot numeros și echilibrat valoric și sperăm ca anul viitor, când vom evolua în campionatul național Liga Elitelor U15, să putem alcătui două echipe puternice!”, a declarat antrenorul Cristi Cristea.

Acesta precizează că „ușa este în continuare deschisă” și pentru alți puști dornici să facă fotbal și să facă pasul către performanță.

Pentru mai multe detalii, Cristi Cristea – 0726250286.