ACS Kids Tâmpa Brașov se află, pentru al doilea an la rând, în topul academiilor de fotbal din țară, conform clasificării realizate de Federația Română de Fotbal și dată publicității în aceste zile. Gruparea noastră ocupă poziția cu numărul 16 în cea mai recentă ierarhie a fotbalului juvenil românesc, fiind totodată prima din județul Brașov și confirmându-și astfel renumele de școala formatoare numărul 1 din zonă.

„O clasare ce reprezintă un rezultat firesc al eforturilor tuturor celor implicați în proiectul Kids Tâmpa de mai bine de un deceniu. Este, însă, abia un rezultat intermediar, obiectivul nostru fiind acela de a «urca» în continuare în ceea ce privește calitatea activității clubului și implicit a jucătorilor și echipelor noastre. Profesionalismul, pasiunea, munca, dar mai ales implicarea celor care fac parte din acest proiect unic al fotbalului brașovean sunt argumentele necesare pentru a vă aduce copiii să facă fotbal la noi”, a spus președintele ACS Kids Tâmpa Brașov, Adrian Zahariea.

El a fost completat de managerul general al ACS Kids Tâmpa Brașov, Nicu Văduva: „Ne bucurăm enorm că munca noastră este din nou recunoscută de oficialii FRF și nu numai. Avem poate unul din cele mai interesante proiecte de fotbal din țară, care produce an de an rezultate la competiții, dar și oferă jucători pentru loturile naționale de juniori. Iar faptul că suntem singurul club din Brașov în top ne onorează. Înseamnă că suntem pe drumul cel bun și că putem să ne aducem o contribuție foarte mare la relansarea fotbalului brașovean. Totodată, această clasificare ne obligă să ne depășim și mai mult limitele, să muncim mai mult și să arătăm că doar având o construcție sănătoasă și un proiect bine pus la punct, cu oamenii potriviți, poți reuși”.