ACS Kids Tâmpa Brașov / ACS Tâmpa Brașov. Un nume în fotbalul juvenil brașovean și nu numai. O academie de fotbal profesionistă, cu oameni pasionați, care pun suflet în tot ceea ce fac. O idee devenită realitate și o demonstrație că orice e posibil. Trebuie doar să vrei și să muncești cu pasiune. Proiectul ACS Tâmpa Brașov / ACS Kids Tâmpa Brașov a pornit la drum cu un concept: „Educație prin sport”. O idee de a veni în sprijinul copiiilor care visează la o carieră în cel mai frumos sport, fotbalul. Un gând care a schimbat regulile jocului și care a adus un suflu nou în fotbalul brașovean. Iar rezultatele vorbesc de la sine.

Doar că, copiii de atunci s-au făcut mari, astfel că este timpul pentru un nou pas pentru clubul „alb-albastru”. Pentru a asigura continuitatea celor care termină junioratul, conducătorii academiei de la poalele Tâmpei au pus la punct un nou concept: „Brașoveni pentru și cu brașoveni”. Ce înseamnă? O echipă de seniori în Liga a 3-a, care să fie alcătuită, într-un timp cât mai scurt, doar din jucători proveniți de la ACS Kids Tâmpa.

„Am depus actele ca să ne înscriem în Liga a 3-a în sezonul următor. De 3 ani, clubul nostru participă cu succes în Liga Elitelor, cea mai importantă competiție fotbalistică de juniori din țară, astfel că am reușit să formăm un grup de tineri talentați, care au nevoie de o șansă pentru a reuși în fotbalul la nivel de seniori. Și cum oferta în Brașov, referitoare la echipe de seniori, este aproape inexistentă, am hotărât să facem următorul pas în proiectul nostru și să construim o formație de Liga a 3-a, unde să avem doar copii crescuți la academia noastră. Regulamentele FRF ne oferă această posibilitate de a înscrie o echipă direct în Liga a 3-a și am decis că acum este momentul să facem acest pas. E un efort foarte mare din partea noastră, dar vrem să le oferim copiiilor șansa de a face cu adevărat performanță. «Brașoveni pentru și cu brașoveni» este o oportunitate de a da ceva înapoi fotbalului brașovean, pe care-l iubim cu toții. Pentru început ne vom baza pe grupele de juniori mari, la care să aducem câțiva tineri cu o experiență la acest nivel, dar vrem ca, în cel mai scurt timp, echipa să fie formată doar din jucători formați la ACS Kids Tâmpa”, a declarat managerul general al grupării brașovene, Nicu Văduva.

Click pe link-ul de mai jos pentru a vedea cererea de înscriere în Liga a 3-a:

Cerere înscriere ACS Kids Tâmpa Brașov