Handbalistele de la Kids Tâmpa au câștigat, ieri, cu scorul de 33-27 (13-13) meciul cu Sporting Ghimbav. Victoria a venit după un joc în care la echipa noastră s-a remarcat jocul de echipă, lucru remarcat, la final, și de directorul tehnic al secției de handbal, Florin Paraschiv.
 
“Nu este nimic întâmplător, pentru că, atunci când muncești, vin și rezultatele. Așa că, vom munci și mai mult pentru că eu cred că se poate să creștem frumos. A fost un joc plăcut pentru spectatori,între două echope care au făcut totul pentru a câștiga. Mă bucur să văd că echipa noastră este din ce în ce mai omogenă și mai puternică datorită grupului. Victoria ne bucură și este normal să fie așa, dar trebuie să corectăm greșelile pe care le-am făcut la finalizare, mai ales în prima repriză. În alte condiții, cu alt adversar, acestea ne puteau costa victoria.”
 
“Este important că am ajuns în punctul în care avem curajul să abordăm fiecare joc cu gândul la victorie. Sunt conștient ca vor mai fi și înfrângeri, dar sunt inerente în acest stadiu al evoluției noastre. Echipa are un potențial de creștere deosebit, dar trebuie să muncim și mai mult, să înțelegem că numai împreună câștigăm, indiferent cine se afla pe teren la un moment dat. Pentru mine GRUPUL și, implicit, ECHIPA sunt pe primul plan. Realizările individuale sunt nesemnificative, dacă nu sunt subordonate interesului echipei. Sunt încântat să văd că și fetele au înțeles că handbalul este un sport de echipă și că de fiecare dată, împreună sunt mai puternice decât individual”.