Echipa de liga 3, Kids Tâmpa a terminat cu victorie turul sezonului regulat, după ce a învins cu 5-0 echipa ACS SR Municipal Brașov, într-un meci jucat sâmbătă, pe Stadionul Tineretului.
 
La finalul partidei, antrenorul Liviu Negoiță a declarat că tot ce contează sunt cele trei puncte, importante în economia clasamentului. “A fost un meci încheiat cu victoria noastră și consider că e important că am luat trei puncte, pentru că ele ne apropie și mai mult de obiectivul nostru, și anume să ne menținem în liga a treia. Îmi felicit echipa pentru dăruire și pentru felul în care au respectat ce li s-a cerut de pe bancă. Ne vom pregăti la fel de bine în continuare și sper să facem un joc bun și etapa viitoare, când se joacă prima etapă a returului, iar noi avem meci în deplasare la Sepsi OSK”.
 
ACS SR Municipal Brașov – Kids Tâmpa 0 – 5 (0 – 1)
Au marcat: Plăiașu `28, Nechita `60 penalti, Clinci `68, `80, Danciu `70
Kids Tâmpa: Aby Popa – Horia Popa (46 Dănuț Necula), Cosmin Stăncuțu, Rareș Sburlea, Horia Grindeanu, Șerban Sebastian, Răzvan Iorga (46 Vlad Mario), Carlo Danciu, Rareș Plăieșu (46 Cosmin Clinci), Răzvan Zota, Iulian Nechita.
Rezerve: Tudor Alexa, Caius Bordea, Andrei Moldovan, Ștefan Nicolau.
Antrenori: Liviu Negoiță, Ovidiu Mihai, Cristi Cristea, Ionuț Murariu. Delegat: Vlad Țolu.