Kids Tâmpa a luat trei puncte, în deplasarea de la Târgu Secuiesc, după ce a câștigat cu scorul de 3-1 meciul cu KSE din localitate. Golurile noastre au fost marcate de Zota, Sburlea și Nechita. 

La finalul partidei, antrenorul Liviu Negoiță a declarat că este o victorie obținută după un meci dominat de la un capăt la altul de echipa noastră: A fost un meci pe care l-am dominat de la un capăt la altul, chiar dacă am luat gol la unica lor ocazie. Totuși, am avut în față o echipă care crește de la meci la meci, și se vede mâna lui Călin Moldovan acolo. Felicit echipa noastră pentru maturitatea de care a dat dovadă și a revenit după pauză. Consider că este un rezultat corect, sunt trei puncte pe care le punem lângă cele de până acum și mergem înainte”.

KSE Târgu Secuiesc – Kids Tâmpa 1- 3 ( 1-0)
Pentru Kids au marcat: Zota ‘60, Sburlea ‘80 și Nechita ‘85.
Aby Popa – Necula Daniel (‘46 Rareș Plăiașu), Stăncuțu Cosmin, Sburlea Rareș, Rojniță Alexandru (‘53 Antone Nicolas), Iorga Răzvan (‘79 Nicolau Ștefan), Goșman Cosmin (‘79 Ungureanu David), Moldovan Andrei, Popa Horia, Zota Răzvan, Nechita Iulian.
Rezerve: Alexa Tudor, Bordea Caius, Grideanu Horia.
Antrenori: Liviu Negoiță, Cristi Cristea, Ovidiu Mihai, Ionuț Murariu.
Delegat: Vlad Țolu.