Fotbaliștii de la Kids Tâmpa au terminat la egalitate,. 0-0, meciul cu FC Odorhei, ocupanta locului trei în clasament. Partida a fost disputată și cu un cartonaș roșu dat oaspeților. Din păcate, deși Kids Tâmpa a jucat în superioritate din minutul 14, și a  avut mai multe ocazii de a marca, scorul a rămas neschimbat până la final. 

Imediat după meci, antrenorul Liviu Negoițâ și-a felicitat echipa pentru dăruirea din teren. “Îmi felicit jucâtorii pentru efortul pe care l-au depus, având în vedere că am întâlnit o echipă care își propune an de an promovarea. Este o echipă bine pregătită din toate punctele de vedere, și chiar dacă am jucat în superioritate o bună bucată de timp, echipa adversă s-a organizat bine, pentru că noi am avut câteva ocazii dar nu am putut marca. Una peste alta sunt mulțumit de ce am obținut pânâ acum, ținând cont că până acum am întâlnit echipe din prima parte a clasamentului”.

Liga 3 – Etapa 6
Kids Tâmpa – FC Odorheiu Secuiesc 0-0
Minutul 14 – cartonaș roșu Raul Gavrilă (FC Odorhei)
Kids Tâmpa: Aby Popa – Daniel Necula (65 Carlo Danciu), Rareș Sburlea, Cosmin Stăncuțu, Alexandru Rojniță – Andrei Moldovan, Răzvan Iorga (65 Rareș Plăiașu), Cosmin Goșman (90+2 Stefan Nicolau) – David Antone (90+2 Mario Vlad), Iulian Nechita (46 Dragos Popa), Horia Popa.