Weekend cu lecții dure pe tabelă, pentru tinerele handbalistele de la Kids Tâmpa, dar cu motivație către mai multă muncă, pentru a ajunge la nivelul pe care ni-l dorim cu toții la secția de handbal.

După toate cele trei jocuri, Florin Paraschiv, directorul tehnic al secției de handbal, a făcut o scurtă “radiografie” a celor trei partide.
J1: Kids Tâmpa – Sporting Ghimbav 29-40 (17-21)
„Având în vedere că noi la junioarele 1 jucăm cu o echipă formată mai mult din junioare 2, nu pot spune că nu sunt supărat din cauza rezultatului, dar am toate motivele să fiu un pic dezamăgit că au renunțat ușor la lupta, în fata unor adversare nu neapărat mai bune, ci doar mai ambițioase. Este clar că experienta la vârf și managementul situațiilor limită, nu reprezintă punctul lor forte. Totuși, trebuie subliniat că avem patru sportive accidentate, care au fost menajate la acest meci”.
J2: Kids Tâmpa – LPS Târgu Mureș 29- 37 (15-16)
„Încă o partidă în care s-a văzut clar că de la un moment încolo, renunță la luptă. Este acel moment în care se fac multe greșeli care sunt clar sub nivelul lor. Toate acestea țin de concentrarea și de modul în care se raportează unele la altele în teren. Nu sunt învățate să funcționeze ca o echipă, dar prin antrenamente multe și implicare sută la sută, putem trece cu brio prin acest proces de dezvoltare. Au potențial, dar nu au încredere în ele, iar asta le trage în jos la toate categoriile. Încă nu știu să câștige și să se bucure de orice reușită în teren”.

J3: Kids Tâmpa – Transilvania Brașov 16 – 33 (3-13)
„În jocul junioarelor 3 s-a simțit diferența de vârstă și implicit, anii de pregătire. Pozitiv este faptul că, la un moment dat, și-au învins teama și au demonstrat că au valoare și un potențial de creștere deosebit. Eu cred în aceste fetițe și le voi susține și promova în continuare. Drept urmare, am decis ca Sofia Văduva și Denisa Ivan să joace și la junioare 2, deși ele încă sunt junioare 4”.