Trei fotbaliști de la grupa 2009 a ACS Kids Tâmpa Brașov, Mihai Bobaru, Robert Boga și Andrei Pora, participă în aceste zile la tabăra de vară organizată de Federația Română de Fotbal în urma căreia se va forma lotul național de juniori U15. Tabăra, care este organizată la Centrul Național de Fotbal la Mogoșoaia, contează că etapa finală a Turneului Speranțelor, iar la finalul ei va fi alcătuit lotul lărgit U15 al României.

Printre cei 68 de juniori născuți în 2009 aflați în teste se numără și trei „urși”: Mihai Bobaru, Robert Boga și Andrei Pora. „Ne bucurăm pentru faptul că au ajuns la această acțiune. Sunt jucători cu calitate și sperăm să confirme acest lucru și acolo. De asemenea, ne dorim ca și alți colegi ai lor să intre în vederile scouterilor FRF”, a declarat antrenorul Kids Tâmpa U15, Cristian Cristea.

„Este încă un prilej de mândrie pentru noi, cei care facem parte din acest proiect foarte frumos numit ACS Kids Tâmpa Brașov. Ne bucurăm pentru cei trei jucători și sperăm ca măcar unul dintre ei, dacă nu toți trei, să facă parte din viitorul lot al echipei naționale U15. Ne dorim ca ei să continuie tradiția noastră de a avea mereu jucători la echipele naționale de juniori și să se alăture celor 21 de «urși» care au evoluat până acum sub «tricolor»”, a declarat managerul executiv al Kids Tâmpa, Nicu Văduva.
Cei 3 brașoveni vor fi testați la Mogoșoaia până pe data de 4 august.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov