ACS Kids Tâmpa Brașov a încheiat play-out-ul Ligii a 3-a, seria C5 cu un eșec, 0-2, în deplasare, cu CS Păulești. Un ultim joc în care „urșii” au început bine, au avut multe ocazii de gol, printre care și un penalty, dar mingea nu a vrut să intre în poarta prahovenilor.

„Am fost la mâna noastră, dar, din păcate, nu am reușit să câștigăm. Am început bine, am avut multe ocazii de gol, însă la prima lor fază periculoasă la poarta noastră au primit penalty și au marcat. La 1-0 pentru adversar am avut și noi o lovitură de la 11 metri, dar nu am reușit să înscriem. Repriza a doua a început-o la fel, bine, cu situații de gol la poarta celor din Păulești, însă nu am fost lucizi la finalizare. După ce am primit golul al doilea, am cedat și nu am mai putut să ne revenim. Este păcat, pentru că am fost la mâna noastră. Acum e important să ne ridicăm de jos și, împreună, vom reveni mai puternici”, a declarat Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov.

CS Păulești – ACS Kids Tâmpa Brașov 2-0

ACS Kids Tâmpa Brașov: Murariu – Zota, Potecu, Sburlea, Negotei – Șerban, Moldovan – Tenică (Stoica), Nechita, Clinci (Garvalov, Plăiașu) – Kerekes (Bugnar)
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Preparator fizic: Eusebiu Velea

ACS Kids Tâmpa Brașov a încheiat play-out-ul pe locul 5, cu 28 de puncte.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov