ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, cu 2-1 (0-0), în deplasare, în fața celor de la Sepsi OSK 2 Sf. Gheorghe, în primul meci din play-out-ul Ligii a 3-a, seria C5. O partidă foarte echilibrată, decisă în partea a doua a jocului. Din păcate, nu este debutul de play-out cel mai fericit pentru „urși”, care și-au dorit victoria, dar reușitele pe teren au fost puține.

„Am întâlnit o echipă bună, cu o atitudine potrivită. Din păcate, am început iarăși prost meciul, dar am echilibrat raportul de forțe din teren până la pauză. Repriza a doua a fost tot cu un debut slab, am luat gol, dar apoi am reușit să egalăm, însă, o nouă greșeală în defensivă a făcut ca gazdele să preia din nou conducerea pe tabelă. Deși am încercat, nu am mai avute reușite până la final, astfel că ne întoarcem fără puncte de la Sf. Gheorghe. Nu e începutul de play-out pe care ni l-am fi dorit, dar mergem înainte. Trebuie să ne concentrăm atenția pe următorul meci”, a declarat Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii principali ai Kids Tâmpa Brașov.

Sepsi OSK 2 Sf. Gheorghe – ACS Kids Tâmpa Brașov 2-1 (0-0)
A marcat pentru Kids Tâmpa: Kerekes (min. 78)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Roman – Stoica, Potecu, Sburlea, Negotei – Moldovan, Dima (min. 81 Șerban) – Kerekes (min. 85 Tenică), Bugnar (min. 70 Garvalov), Zota (min. 85 Plăiașu) – Nechita.
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Antrenor cu portarii/team manager: Ionuț Murariu

În etapa următoare, pe 8 aprilie, Kids Tâmpa joacă tot în deplasare, cu KSE Tg. Secuiesc.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov