Deplasare excelentă pentru echipa de volei – junioare 2 a ACS Kids Tâmpa, care duminică s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Atomic Blaj. După acest succes, voleibalistele noastre se află pe primul loc în grupă și abordează cu încredere returul acestei faze a campionatului, cu obiectivul de a se califica la turneul semifinal al Diviziei Cadete.

“O victorie muncită, pentru care fetele au dat dovadă de caracter, spirit de sacrificiu și dorință de a învinge! Am fost mai concentrați, mai lucizi, în anuminte momente cheie ale meciului. Am întâlnit o echipă bună, care a reușit să intre în meci, în setul doi, al cărui final a avut o încărcătură în plus. Mă bucur, însă, că am reușit să atragem de partea noastră acel moment, iar setul al treilea l-am controlat în totalitate! Le mulțumim mult părinților, ne sunt mereu aproape și au făcut o galerie superbă și cu această ocazie. Suntem pe primul loc, abordăm returul cu încredere și așteptăm cu optimism o calificare la turneul semifinal”, a precizat, la finalul meciului, antrenorul formației noastre, George Andrei.

Următorul meci pentru echipa de junioare 2 va avea loc pe 25 februarie, un duel brașovean cu Bravol, care va reprezenta primul joc din returul acestei faze a campionatului.

* Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov.