• Au încheiat sezonul de toamnă cu o victorie frumoasă, contra celor de la Colțea

Echipa de fotbal feminin U15 a ACS Kids Tâmpa a reușit o victorie frumoasă, la scor, în ultimul joc oficial din 2022. Fetele lui Bogdan Gordaș au învins cu 5-0 concitadina Colțea, prin golurile reușite de Antonia Stanea (2) și Melisa Scorobet (2), plus un autogol al aderversarelor. 

Fotbalistele noastre sunt, astfel, pe primul loc în Seria a 4-a a Campionatului Național de Junioare U15, la intrarea în pauza de iarnă, având patru victorii, o remiză și o înfrângere în șase partide disputate. În sezonul de primăvară, se vor mai disputa alte șase etape, în sistem tur-retur.

Lot U15 feminin: Dumitru Ariana, Stanea Antonia, Todorut Daria, Ciucu Mara, Iatan Stefania, Ene Amalia, Berekmeri Laura, Gabor Sandra, Dorin Teodora, Scorobet Melisa, Tudorin Maia, Serban Ioana, Pirse Octavia, Dinu Anastasia, Lupu Mara.

Amintim că ACS Kids Tâmpa participă cu două echipe în Campionatele Naționale feminine, pe lângă trupa U15, cea de U13 având la rândul ei parte de jocuri frumoase, în această primă parte a stagiunii 2022-2023, în Seria a 4-a a campionatului. Și fetele din echipa Under 13 vor continua meciurile în cadrul aceleiași serii, în prima parte a sezonului din primăvară, urmând a disputa încă un tur.

* Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov.