ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit să se califice în optimile Cupei Elitelor U16 după ce a dispus, în deplasare, cu 2-0, de CFR 1907 Cluj. Brașovenii pregătiți de Ovidiu Mihai au avut evoluție solidă, confirmând forma bună din ultima vreme, chiar pe terenul reprezentantei campioanei din Liga 1. Pe lângă cele două goluri, semnate de Dragoș Mihăescu și Horia Grideanu, „urșii” au mai avut și alte câteva situații bune de marca la poarta clujenilor.

„Un meci reușit de Cupă contra unei echipe foarte bune. O formație care a stat foarte bine, mai ales din punct de vedere fizic. Băieții au dat dovadă de mult spirit de sacrificiu, atât individual cât și ca echipă. Un joc pe care l-am câștigat cu inima. Ne bucurăm foarte mult că am reușit să trecem mai departe și ne dorim să ajungem cât mai sus în această competiție”, a declarat Ovidiu Mihai

Mihai a început cu: Lazăr – Bordeanu, Petrea, Grideanu, Marin, Giurgiu, Barnea, Ungureanu, Daraban, Mihăescu, Tronciu. Au mai intrat: Bobaru, Hornet, Ichim, Necșuță, Tirpe.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov