Fetele din echipa de baschet U18 a ACS Kids Tâmpa au disputat primele lor meciuri oficiale, în sezonul 2022-2023. Trupa pregătită de Anda Constantinescu a jucat la Oradea, unde au câștigat jocul de debut, contra celor de la LPS Viitorul Pitești, pierzând apoi duelurile cu gazdele de la Crișul și cu CSȘ Unirea Iași. Un debut cu jocuri reușite pentru tinerele noastre baschetbaliste, care au făcut o figură frumoasă în acest prim turneu al campionatului, mai ales ținând cont de faptul că majoritatea se află abia la categoriile U17 și chiar U16.

Lotul folosit de Anda Constantinescu în acest prim turneu a fost următorul: Preda Teodora, Ababei Anastasia, Muncaciu Alexia, Muncaciu Anastasia, Guta Stefania, Boboc Natalia, Chitac Rebeca, Damsa Raluca, Nasuescu Alexandra, Ababei Andrada, Negru Alexandra, Niculae Daria.

Campionatul feminin U18 are la start 10 formaţii, care se vor întâlni tur-retur cu prilejul mai multor turnee, după care primele 6 sau 8 se vor califica pentru Turneul Final. O decizie în acest sens se va lua la începutul anului viitor, în funcţie şi de organizarea campionatului U17.

Mult succes în continuare, fetelor! 🙂

* Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov.