ACS Kids Tâmpa Brașov a remizat acasă, 1-1 (0-1), cu CS Păulești, într-un joc din etapa a doua returului Ligii a 3-a, seria C5. O partidă pe care gazdele au controlat-o din primul până în ultimul minut, dar o lipsă de concentrare la o fază fixă și o eroare de arbitraj au făcut ca să ia doar un punct din cele trei puse în joc. CS Păulești a marcat chiar înainte de pauză, din fază fixă, iar David Bugnar a egalat în repriza a doua, cu un șut de la marginea careului de 16 metri. Rareș Sburlea a fost eliminat în prelungirile meciului după ce a primit al doilea cartonaș galben.

„Un joc care mergea clar în favorea noastră. Am dominat prima repriză. Oaspeții s-au așezat pe două linii în fața propriului careu și au trecut doar de două ori centrul terenului, iar la una din acestea au marcat dintr-o fază fixă. La pauză am făcut schimbări, am reușit să venim cu un plus și să și egalăm. A fost apoi un joc pe contre în care și adversarii au avut două situații bune de a marca, dar și noi. Iar la ultima fază trebuia să beneficiem de un penalty, lucru pe care l-am confirmat și după ce am vizualizat imaginile de la meci, dar arbitrul a considerat că nu e cazul și astfel am pierdut două puncte. Din păcate, arbitrul a tolerat tragerile de timp repetate ale oaspeților, mai ales în repriza a doua, când s-a jucat efectiv maximum 15 minute. Adversarii erau mai mereu pe jos. Dar asta este, trebuie să mergem mai departe. E bine că reușim să ieșim după pauză mai motivați și mai determinați, dar e păcat că dăm puncte acasă, iar asta ne obligă să le recuperăm în meciurile din deplasare”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Vasile Tatarciuc.

Celălalt „principal” al „urșilor”, Ciprian Anghel a precizat: „Am făcut un joc bun. L-am controlat de la un capăt la altul. Din păcate, am luat gol la o fază fixă în minutul 44. Am reușit să egalăm în repriza a doua, prin Bugnar, iar la ultima fază am avut un penalty clar, dar arbitrul nu l-a dat și s-a terminat doar egal. Mergem mai departe și ne concentrăm pe meciurile următoare”.

ACS Kids Tâmpa Brașov – CS Păulești 1-1 (0-1)
A marcat pentru Kids Tâmpa:  David Bugnar
Cartonaș roșu: Rareș Sburlea
Stadion: ICIM – Brașov

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Stoica, Potecu, Sburlea, Negotei – Moldovan, Șerban (min. 46 Dima) – Garvalov (min. 46 Bugnar), Nechita, Zota – Kerekes (min. 60 Andrieș)
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Antrenor cu portarii/Team manager: Ionuț Murariu
Preparator fizic: Eusebiu Velea

În etapa următoare, pe 12 noiembrie, Kids Tâmpa va evolua în deplasare, contra celor de la KSE Tg. Secuiesc.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov