Spadasinii de la secția de scrimă a ACS Kids Tâmpa Brașov au participat, zilele trecute, la o competiție amicală în Bulgaria. Chocolate Cup 2022 a adunat 8 cluburi la start, printre care și echipa brașoveană, antrenată de Sorin Mladin. Sportivii brașoveni au avut o evoluție apreciată la Sofia, unde au reușit să obțină o medalie de bronz, prin Andrei Stoica, la U12, dar și trei clasări în primii zece, prin Ilinca Marinescu (locul 9 la U14) și Horia Mladin (locul 9 la U14 și U17).

„Am onorat cu mare drag invitați prietenilor noștri din Bulgaria. A fost o competiției interesantă, din care am avut doar de învățat. Sunt bucuros pentru evoluția tuturor sportivilor mei și sunt sigur că experiența de la Chocolate Cup ne va ajuta pe viitor”, a declarat antrenorul coordonator al secției de scrimă de la ACS Kids Tâmpa Brașov, Sorin Mladin.

Mladin a avut la dispoziție următorul lot: Horia Mladin (U14, U17), Andrei Stoica (U12, U14), Maria Sasu (U17), Diana Mathe (U14, U17), Ilinca Marinescu (U14, U17).

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov