După echipele de junioare 2 și junioare 4, cea de junioare 3 a debutat, la rândul ei, în noul sezon competițional. Fetele pregătite de George Andrei evoluează în Divizia Speranțe, aflându-se în grupă cu Alpha Volei Sibiu, Bravol Brașov A și Bravol Brașov B.

Primul turneu este găzduit de echipa sibiană, în acest weekend (29-30 octombrie), iar în prima zi voleibalistele în alb-albastru au reușit două victorii.

“Am avut o zi reușită, concretizată într-un joc bun și rezultate foarte bune. Am învins în setul decisiv, cu 3-2, gazdele de la Alpha, iar cu Bravol B am avut o victorie categorică, scor 3-0. Ultimul meci din grupă, programat duminică, va fi cel cu Bravol A și așteptăm aceleași lucruri bune”, a afirmat antrenorul echipelor noastre de volei, George Andrei.

După turneul de debut al junioarelor 3, pentru secția de volei a ACS Kids Tâmpa urmează două partide pe teren propriu pentru junioarele 2, în Divizia Cadete. Pe 5 noiembrie, fetele noastre vor întâlni Bravol Brașov, iar pe 12 noiembrie vor juca cu CSȘ Târgoviște.

“Suntem pe un traseu ascendent în ceea ce privește perfecționarea jocului, fapt care ne încurajează să fim optimiști și în privința unor rezultate pozitive. Nivelul la junioare 2 este unul ridicat, echipa noastră se află în primul an la această categorie, dar face pași hotărâți în acomodarea cu competiția”, a mai spus George Andrei.

* Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov.