ACS Kids Tâmpa Brașov a fost învinsă, acasă, cu 4-1 (3-0), de AFC Odorheiu Secuiesc, într-un joc din etapa a 8-a a Ligii a 3-a, seria C5. Un meci nereușit pentru „urși”, care au mizat pe mai mulți jucători de 17 ani încă din primul minut. Chiar dacă rezultatul final este unul nefavorabil, tinerii elevi ai lui Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel au adăugat minute importante la experiența lor la seniori, minute ce se vor vedea în încrederea în forțele proprii în partidele următoare.

„Un meci în care nu am reușit ce ne-am propus și anume să luăm cele 3 puncte. Am început practic partida de la 2-0 pentru adversar, lucru ce a afectat serios moralul tinerilor noștrii jucători, mai ales în prima repriză. Și eu și Ciprian am încercat să-i îmbărbătăm la pauză, să le redăm o parte din încrederea în forțele proprii, dar a fost prea târziu și nu am mai putut face nimic. Ne-am consolat cu un gol marcat în final, care sperăm să fie un punct de plecare pentru a crește și a evolua mai bine în partidele următoare”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov, Vasile Tatarciuc.

Singurul gol al „urșilor” în disputa cu echipa din Odorhei a fost marcat de David Bugnar.

ACS Kids Tâmpa Brașov  – AFC Odorheiu Secuiesc 1-4 (0-3)
A marcat pentru Kids Tâmpa: Bugnar

ACS Kids Tâmpa Brașov: Botiș (min. 60 Alexa)  – Stoica, Bordea, Andrieș (min. 46 Vasu), Negotei – Șerban (min. 45 Bugnar), Dima – Kerekes min. 60 Garvalov), Moldovan, Zota (min. 75 Clinci) – Nechita.
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Team manager/ Antrenor cu portarii: Ionuț Murariu
Preparator fizic: Eusebiu Velea

Pentru Kids Tâmpa Brașov va urma o deplasare la Râșnov, pentru derby-ul cu Olimpic Cetate din localitate. Partida este programată sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 15:00.

*Proiect susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov