ACS Kids Tâmpa Brașov a avut un weekend nereușit în Liga de Tineret și Liga Elitelor, înregistrând trei eșecuri din tot atâtea meicuri. Astfel, în Liga de Tineret, Kids Tâmpa a pierdut, cu 3-0, în deplasare, pe terenul celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Cu Nicu Văduva pe banca tehnică, Florin Nistoroschi nefiind complet refăcut, „urșii” au jucat bine în prima parte, dar în repriza a doua au suferit în apărare, drept dovadă scorul final.

„Un joc în care după prima repriză trebuia să avem cel puțin 3-0 pe tabelă. La pauză am făcut câteva schimbări pentru a le da șansa și altor jucăori de a evolua, dar nu au avut efectul scontat, astfel că adversarul ne-a depășit și ca joc, dar și pe tabela de marcaj. Sperăm să învățăm ceva din această înfrângere și să jucăm mai bine în meciurile următoare”, a declarat Nicu Văduva.
Văduva a început cu: Roman – Ghioc, Andrieș, H. Grideanu, Cantauz, Vasu, Tache, Clinci, Dima, Mușetescu, Țolu. Au mai jucat: Doboș, Piu, Fâșie, Pripa.

Tot pe terenul celor de la Sepsi a pierdut și ACS Kids Tâmpa Bașov U17 în Liga Elitelor. Elevii lui Liviu Negoiță au fost învinși cu 2-1, după un meci strâns. Golul brașovenilor a purtat semnătura lui Baican.
Negoiță a trimis în terene următorul „11”: Drăghici – Horjea, Doboșeriu, Bordea, Comăniciu, Șerban, Vlad, Bosoi, Goșman, Baican, Chițu. Au mai intrat: Rojniță, Tamaș, Croitoru, Coman.

În Liga Elitelor U16, Kids Tâmpa a fost surclasată, acasă, cu 3-0, de FC Bacău. „Un meci în compania unei echipe foarte bune a seriei, unde am încercat să ne impunem jocul cu mingea, dar, din pacate, adversarul ne-a dominat fizic și am avut foarte puține reușite. Urmează meciuri foarte importante, unde trebuie să scoatem cât mai multe puncte pentru a putea prinde play-off-ul competiției”, a declarat antrenorul „urșilor”, Ovidiu Mihai.

Mihai a început cu: Lazăr – Bordeanu, Horjea, Petrea, Costin, Barnea, Ungureanu, Mihăescu, Bobaru, Daraban, Tronciu. Au mai intrat: Hornet, Gafton, Tirpe.

Runda viitoare programează urmtoarele meciuri pentru echipele Kids Tâmpa Brașov:

Liga de Tineret

ACS Kids Tâmpa Brașov – Ripensia Timișoara

Liga Elitelor

ACS Kids Tâmpa Brașov U17 – Ripensia Timișoara
Petrolul 52 Ploiești – ACS Kids Tâmpa Brașov U16

*Proiect susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov