Micuțele handbaliste din echipa noastră de junioare 4 au încheiat turneul de la Făgăraș cu două victorii din cinci meciuri, clasându-se pe poziția a patra competiției.

La Făgăraș Handbal Cup, fetele pregătite de Andrei Bandi și Alina Roiu au evoluat în fața unor formații ale unor cluburi de tradiție din handbalul românesc, cum sunt CSM Craiova și Corona Brașov, la final de competiție membrii staff-ului fiind mulțumiți și mândri de prestașia fetelor, care au demonstat că sunt o echipă și că, încet încet pot ajunge “acolo sus”.

“Echipa noastră este formată în majoritate din fete născute în 2011, 2012, 2013, adică mai mici față de adversarele lor, care au câțiva ani de antrenamente înainte. Mulțumim antrenorilor Andrei Bandi și Alina Roiu, părnților, sponsorilo, dar și celor care ne susțin, de la sală sau de acasă. Nu în ultimul rând, îi urăm un călduros “La mulți ani” lui Marius Marocico, organizator al turneului de la Făgăraș și îi mulțumim pentru invitație, promițând că vom veni și anul viitor!”, a spus Gabriela Văduva, coordonator al secției de handbal a ACS Kids Tâmpa.

*Proiect susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov